Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Tijdens het aanmelden van een nieuw account kun je kiezen om een account aan te maken als Team of als Persoon (individu). Je maakt een account als Persoon aan wanneer je voor jezelf een account aanmaakt om vervolgens andere personen te benaderen om samen een acitiviteit te beoefenen of om een team te benaderen die teamleden zoeken. Je maakt een account als Team aan wanneer je namens een Team of Vereniging op zoek gaat naar spelers, vrijwilligers, trainers of coaches bijvoorbeeld.
Mocht jouw sport onverhoopt niet in de lijst staan, selecteer dan voorlopig 'Overige sporten'. Wil je graag dat we die ontbrekende sport toevoegen? Stuur ons een e-mail met deze suggestie naar info@teammatchup.net . Dank je wel!
Bij het inlogscherm kun je de eerste keer de keuze maken tussen Engels of Nederlands. Eenmaal ingelogd kun je dit wijzigen door onder in het scherm op 'Meer' te klikken. Hier vind je bovenin het scherm de keuze tussen Engels en Nederlands. Let op: Alle gegevens in een Post zijn te zien in de taal waarin het geplaatst is.
Nee, jouw e-mailadres is niet te zien voor andere gebruikers. Enkel voor registratie van de app aan jouw telefoon. Contact tussen gebruikers kan middels de chat-functie in de Team MatchUp app gelegd worden. Het is uiteraard vrij om in een later moment gegevens uit te wisselen.
Stel dat je iemand gevonden hebt om een afstand mee te wandelen. Voor de eerste afspraak is het verstandig om op een openbare (relatief drukke) plaats af te spreken.
Je krijgt de Posts van andere sporters of teams te zien op basis van je locatie. Hoe dichter bij jou, hoe eerder je die Post te zien krijgt.